Showing 1 to 36 of 439 total
Van laag naar hoog sorteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Showing 1 to 36 of 439 total
Van laag naar hoog sorteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hanglampen

Wat is een hedendaags interieur nu zonder mooie hanglampen? Een mooie hanglamp is onmisbaar en zorgt ervoor dat uw interieur helemaal af is. Ga maar na, hoe belangrijk is goed licht voor boven uw eettafel tijdens de vele verschillende etentjes of wanneer u gezellig samen een spelletje wilt spelen? Juist, een fijn moment samen gaat vaak gepaard met goede belichting. En dan hebben we het nog niet gehad over de impact die een hanglamp kan maken als echte blikvanger door middel van een bijzondere vorm, kleur of lichtspel. Er mag wel gesteld worden dat licht de basis én de finish van uw interieur is. Bent u op zoek naar de beste en mooiste hanglampen met de beste prijs-kwaliteit verhouding? Stop dan hier en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment.

Een vriendelijk gezicht brengt overal licht.

Wij bieden kwalitatief hoogstaande hanglampen in diverse stijlen. En dat doen we met trots en een glimlach! Goede service staat bij ons familiebedrijf hoog in het vaandel. Heeft u een vraag? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op via de mail of telefoon. Zo kunnen wij onze expertise gebruiken om u volledig te ont-zorgen bij de keuze voor het mooiste en best passende licht. Want wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om de juiste hanglamp te vinden. Daarom helpen wij u maar al te graag met onderstaande tips.

Welke hanglamp past het beste bij mijn interieur?

Bij het uitkiezen van een hanglamp zijn er vier dingen van belang: lichtinval, stijl, materiaal en kleur. Wij bieden hanglampen in alle soorten en maten. Om ervoor te zorgen dat ook u uw gewenste lamp hiertussen kunt vinden, bespreken wij al onze verschillende opties.

Wat is de beste lichtinval voor mijn omgeving?

Allereerst is het van belang om te bepalen of dat u vooral sfeer wilt creëren met de hanglamp of dat de lamp meer functioneel van aard moet zijn en gewoon goed licht moet geven. Door voor uzelf duidelijk te hebben naar wat voor soort lamp u op zoek bent, kunt u ons assortiment eenvoudig verkleinen. Wij geven hieronder een paar voorbeelden van functionele en sfeervolle lampen:

Onze top functionele hanglampen:

 1. Hanglamp Ingmar, deze hanglamp geeft door zijn open design veel licht in een ruimte, wat ideaal is als hoofdlichtbron.
 2. Hanglamp Laurenzo, deze hanglamp geeft licht naar meerdere richtingen. Door de schakels bovenin, zijn deze van richting te wijzigen wat fijn is in een ruime leefomgeving.
 3. Hanglamp Milan, ook deze hanglamp geeft duidelijk licht naar één richting. Deze hanglamp mag niet in onze top drie ontbreken aangezien deze lamp in vele verschillende kleuren te bestellen is, zo zit er altijd een juiste lamp voor u bij.

Onze top sfeervolle hanglampen:

 1. Hanglamp Casimira, onze Casimira collectie bestaat uit verschillende lampen die middels witte, zwarte of naturel gekleurde kralen aan elkaar zijn gerijgd. Deze kralen zorgen er vervolgens voor dat de lichtstralen mooi worden verspreid.
 2. Hanglamp Arabesque, deze Marokkaanse hanglamp serie bestaat uit vele verschillende gekleurde lampen welke elk een eigen, oosterse, uitstraling heeft. Ideaal om uw interieur een warm gevoel mee te geven.
 3. De Modena hanglamp, deze serie hanglampen is naast heel sfeervol ook bijzonder functioneel. De hanglamp bestaat namelijk uit vele verschillende aluminium kokers die het licht naar buiten geleiden. Dit zorgt voor een mooie lichtinval welke mooi aftekent tegen uw muren.

Zoals u hierboven leest, zijn de termen “sfeervol” en “functioneel” niet altijd zeer strikt te scheiden. Sommige hanglampen zijn voor beide doeleinden goed te gebruiken.

Welke stijl en materiaal past bij mijn interieur?

Wanneer u een hanglamp gaat uitzoeken is het van belang dat de stijl van uw interieur al bepaald is. Het is namelijk erg van belang dat de lamp in uw eigen huisstijl past, anders gaat deze te veel opvallen. Zo is het fijn om te weten dat de lampen bij Casa-Bella vaak binnen vele sferen vallen (deze kunt u links in de keuze balk uitfilteren). Zo hebben wij onder andere lampen voor een klassieke, moderne of landelijke inrichting. Bent u op zoek naar een stoerdere lamp dan kunt u het beste kijken bij onze industriële lampen. Wilt u juist wel dat uw lamp veel opvalt? Dan is het interessant om te kijken naar onze Oosterse of Scandinavische lampen. Iedere stijl heeft zo zijn eigen lampen en materialen die mooi aansluiten bij ieder interieur. Heeft u een geheel klassieke inrichting en vindt u geen van bovenstaande stijlen bij uw interieur passen? Dan kan het interessant zijn om een kijkje te nemen bij onze kroonluchters, deze (hang)lampen nemen namenlijk het echte wauw-effect met zich mee.

Voor welke kleur moet ik gaan?

De kleur die u kiest moet natuurlijk passen bij de rest van de inrichting van uw woning, praktijk of kantoor. Onze industriële hanglampen zijn veelal uitgevoerd in stoere kleuren grijs, chroom, zwart, vintage koper of brons. Terwijl hanglampen in landelijke of Scandinavische stijl (zoals bijvoorbeeld de ingmar hanglamp) vaak wat zachtere kleuren hebben zoals wit of zachtgrijs. Bent u op zoek naar échte felle kleuren, dan bent u bij de Fabriano collectie aan het juiste adres, deze lampen zijn namelijk te bestellen in veel verschillende kleuren, van grijs en groen tot rood en zwart. Vindt u het lastig om een kleurkeuze te maken? Dan kunt u altijd een foto van uw ruimte doorsturen naar info@casa-bella.nl, dan helpen onze medewerkers u graag verder.

Welke lichtbron kan ik het beste gebruiken?

Eindelijk, u hebt de juiste hanglamp gevonden… maar dat betekent nog niet dat u ook de juiste lichtbron hebt gevonden. Bij iedere hanglamp heeft een lichtbron een ander effect. Wanneer de lichtbron duidelijk zichtbaar is, is het van belang dat er goed wordt nagedacht over de vorm van de lichtbron. Zo kunt u bij ons lichtbronnen vinden in de standaard (peer) vorm, maar ook in een pyramide, druppel of diamant vorm. Is de lichtbron minder van belang, dan hoeft u alleen naar de grote te kijken in verhouding met de (hang)lamp. Heeft u de gewenste vorm lichtbron gevonden voor uw hanglamp? Dan is de laatste stap om de juiste licht kleur te vinden en het bijbehorende wattage. Bent u op zoek naar warm geel licht of eerder naar kouder wit licht? Of wilt u een lichtbron met een reflectie erin? Ten tweede het wattage van de lichtbron. Is 2 watt led voldoende voor de beoogde functie van de lamp? Of moet er toch een ledlamp van 4 of 5 watt in? Ook hierbij is het dus van belang om weloverwogen een keuze te maken.

Hulp nodig?

Zoals u hierboven kunt lezen, komt er veel bij kijken wanneer u op zoek gaat naar de perfecte hanglamp. Welke kleur, type of materiaal hanglamp bij u past blijft een zeer persoonlijke keuze. Maar wij begrijpen ook dat het nogal een lastige opgave kan zijn. Ziet u door de lampen het licht niet meer? Gelukkig is hulp nabij! Onze deskundige medewerkers zijn telefonisch bereikbaar voor interieuradvies of alle andere vragen over onze producten. De helpdesk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 en bereikbaar op +31 (0) 252 349 163. Wilt u liever mailen (om bijvoorbeeld foto’s toe te voegen), dan kunt u vrijblijvend een mail sturen naar info@casa-bella.nl.